Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ Přihlašování – Liberecký kraj

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
      Sabina Dočekalová
      Host

Dobrý den,

předem se Vám omlouvám, že na Vás opět směřuji dotaz týkající se přihlášení… Bylo řečeno, že termín přihlášení stanovuje okresní koordinátor, ten se však mé paní profesorce nepodařilo zjistit. Jsem z okresu Jablonec nad Nisou (zpravidla se u nás dělají jen školní kola, a poté už krajská). Jelikož jsem svou práci ještě nepřihlásila, paní profesorka se nemůže dostat na svůj účet (tak mi to sdělila), ten jí bude přístupný, až se přihlásí první žák? Do té doby nevím, jestli ještě stihnu svou práci přihlásit. Můžete mi prosím pomoci? Jaký je termín přihlášení pro okres Jablonec nad Nisou?

Předem děkuji za Váš čas a vaši odpověď

• #1205 Odpovědět
      Miroslava Fatková
      Host

Dobrý den,
      jste z Libereckého kraje, ve kterém se konají kola školní a krajská. Kráské kolo se koná dne 11. května 2017, práce se musí odevzdat v tištěné podobě do 31.3.2017 – viz info v aktuálním ročníku na webu SOČ. Vy musíte nejlépe do poloviny března vyplnit a finálně odeslat elektronickou přihlášku, ve které uvedete kontakt na organizátora školního kola. Na tento kontakt dostane paní učitelka přístupové údaje do systému a práci potvrdí v elektronickém systému k postupu do krajského kola a vytiskne část C přihlášky, kterou společně s jedním výtiskem práce předáte organizátorovi krajského kola soutěže (Bc. Kateřina Sýbová, katerina.sybova@ddmliberec.cz).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
Odpověď na téma: Přihlašování – Liberecký kraj
Informace o uživateli: