Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ 42. celostátní přehlídka ONLINE 42. CP SOČ online – obor 12 tvorba učebních pomůcek, didaktická technologie Odpověď na téma: 42. CP SOČ online – obor 12 tvorba učebních pomůcek, didaktická technologie

Pavlína Salabová
Host

Dobrý den,
moc se omlouvám, ale měla jsem výpadek internetu, s kterým se bohužel nadalo nic dělat a nemohla jsem tak odpovědět včas, proto se snažím odpovědět až takto. Nevím zda je to ještě možné, ale alespoň to zkusím, moc mě tato komplikace mrzí.

1. Model se do databáze načítá velmi složitě a je nutné mít k tomuto kroku přístup, proto tento krok nedělají studenti ani učitelé, ale kvalifikovaný pracovník přímo od společnosti Renishaw. Model se totiž musí do systému načítat přes pozadí měřícího programu a to je celkem náročný proces. Firma má tento proces nastavený tak, aby vždy musel přijet někdo od nich a nastavil tak vše, co je momentálně nutné.

2. Ve videu jsou použity 2 přípravky pro uchycení, protože na poslední chvíli došlo ke změně přípravku a nebylo již možné celé video točit znovu, proto byly zanechány obě varianty. Nové uchycení bylo již dlouho dopředu objednáno, dorazilo však příliš pozdě. Pomocí obou variant však lze docílit dobré přesnosti a výběr přípravku neovlivní průběh měření, je však nutné celé jedno měření dokončit s jedním přípravkem, jinak by mohlo dojít ke kolizi.

Ještě jednou se moc omlouvám.
Hezký den,
Salabová