Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ 42. celostátní přehlídka ONLINE 42. CP SOČ online – obor 18 informatika Odpověď na téma: 42. CP SOČ online – obor 18 informatika

Tomáš Trnečka
Host

1. Aplikace je vydaná již 5 týdnů a její podoba se velmi změnila oproti verzi ze SOČ, byla přidána spousta nových funkcí (magnetky v okolí, vyhledávání na mapě…) a už i vyšel jeden velký update, který redesignoval velkou část aplikace a opravoval chyby. O těch se dozvídám přes aplikaci pro vývojáře (Google Console), kde lze najít chyby, kdy nastaly, jejich počet a hlavně trasování zásobníku. První týden se jich vyskytlo pár, a po připomínkách od uživatelů na Facebooku „Sestav si svůj svět“ či recenzích jsem velmi rychle věděl o všech chybách, které jsem v aktualizaci brzy opravil. Dnes je výskyt nahlášených chyb v Google Console násobně nižší (některé nelze ovlivnit), takže se je opravdu podařilo opravit.

Aplikaci momentálně používá 262 aktivních uživatelů, což je vzhledem k počtu registrovaných sběratelů obrovský úspěch. Recenze na Facebooku jsou v drtivé většině kladné, což mi jako „otci“ aplikace udělalo ohromnou radost.

Na aplikaci v Obchodě se můžete podívat zde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magnetplanet.sestavsisvujsvet

2. Magnetky se vyskytují i na Slovensku, ale tam je jich pouze 8. Expanze do dalších zemí je v budoucnu asi možná, ale „Sestav si svůj svět“ je oproti konkurenci (Turistický deník, Turistické známky) zatím pouze malý trpaslíček. Pokud k rozšíření do dalších zemí dojde, tak to bude znamenat změny i pro aplikaci – bude potřeba přidat podporu nových jazyků (zatím z logických důvodů pouze čeština).