Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ 42. celostátní přehlídka ONLINE 42. CP SOČ online – obor 06 zdravotnictví Odpověď na téma: 42. CP SOČ online – obor 06 zdravotnictví

Lenka Grünwaldová
Host

Ona to ze začátku byla spíše náhoda. Lidé z Tyflocentra Karlovy Vary oslovili naší školu, jestli by pro ně nezkusila něco vyrobit. Na tento projekt bylo vybráno pár žáků z mé třídy včetně mně. Práce na projektu mě začala velmi bavit, což se odrazilo na mých výsledcích (pracovala jsem na více výrobcích než ostatní a věnovala jsem jim více času, což na nich v porovnání s ostatními bylo zřejmé). Začala jsem mít nápady na projekty, které uvádím ve své práci. Překvapilo mne, že v dnešní velmi moderní době máme spoustu možností pro každého člověka, který je nějak indisponovaný, ale pro lidi kteří mají zrakové problémy, je toho na zpestření jen velmi málo. Současně jsem zjistila, že práce s nimi, když jsme se setkali osobně, je úžasná i kvůli tomu, že jsou vděční, už za to málo co jim mohu se svými projekty já nabídnout.