Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ Obhajoby – Vysočina 42 – Kraj Vysočina – obor: 6 Odpověď na téma: 42 – Kraj Vysočina – obor: 6

Eliška Cyrusová
Host

Dobrý den, Vážená paní magistro, i Vám velice děkuji za zaslané otázky. Budu ráda, když mě v případě dalších dotazů kontaktujete na e-mailu: cyrusovael@gmail.com.

1. Určitě ano, jak sama ve videu zmiňuji, pokračovat touto cestou se mi zdá zajímavé a dle mého názoru i velmi prospěšné. Nejvíce se mi ovšem libí myšlenka setkávání dětí s odborníky přímo ve škole v rámci vyučování. To je z mojí strany právě ten směr, kterým bych dále chtěla směřovat. Nicméně musím říci, že téma výživy dětí mě obecně velmi zajímá, právě proto jsem si ho vybrala a rozhodla se ho konkretizovat pouze na vliv stravy na dětské zuby. Každá věková skupina má v tomto ohledu jistě svá specifika a nevylučuji ani své další bádání, či zpracování práce na podobné téma, ovšem se zaměřením na jinou věkovou skupinu.

2. Stomatologie obecně je v budoucnu mým vysněným oborem. Abych řekla pravdu, zatím si nejsem zcela jistá, zda bych se z důvodu nesmírné náročnosti zmíněného oboru odvážila konkrétně na dětskou stomatologii. Nicméně si myslím, že s prevencí a navázáním správného vztahu k našim zubům je důležité začínat opravdu co nejdříve, proto by v případě výběru tohoto oboru u mě převážil pocit smysluplnosti. Zkrátka že to, co dělám, mě naplňuje, protože za tím vidím něco víc.