Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ Obhajoby – Vysočina 42 – Kraj Vysočina – obor: 15, 16 Odpověď na téma: 42 – Kraj Vysočina – obor: 15, 16

Karel Čeleda
Host

Vážená paní Hánová,

děkuji za Vaši otázku. Je mým velkým snem si po dokončení gymnázia dodělat hodinářské kurzy, současně se studiem na vysoké škole, abych mohl opravovat hodinky sám za sebe, či pracovat právě v nějaké z hodinářských firem. Firma Elton hodinářská čas od času nabírá nové pracovníky, takže bych rád vyzkoušel pracovat přímo se značkou Prim.

V tématu bych také rád pokračoval, v budoucnu bych chtěl napsat příručky pro sběratele hodinek začátečníky o podobném obsahu jako byla má Středoškolská odborná práce. Do těchto příruček bych rád sepsal rady a tipy, jak sbírat náramkové hodinky a návody na drobné opravy, jako je například vyměnění skla, řemínku, či ruček.

Před rokem jsem začal vyrábět své vlastní hodinky, kterým jsem ručně maloval číselníky. Tyto hodinky mají pouze moji přátelé a rodina, ale v budoucnu by to pro mě mohla být také cesta, kterou se vydat.