Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ Obhajoby – Moravskoslezský Porota G: pedagogika – kultura Odpověď na téma: Porota G: pedagogika – kultura

Klára Kuběnová
Host

Dobrý den,
já také děkuji, jsem ráda, že se mi povedlo odpovědět přesně na to, co Vás zajímalo.
Také si cením pozitivního ohodnocení mého popisu testování, to se mi bude v mé další praxi určitě velmi hodit – jsem ráda, že v tom vidíte mou silnou stránku. 😊 Děkuji i za všechno další pozitivní hodnocení hned v prvním vyjádření a i za věcné poznámky a tipy, jak práci pro příště udělat o něco odbornější a kvalitnější. Určitě si je vezmu k srdci, až budu zpracovávat nějakou další odbornou práci.
Vzhledem k tomu, že společně vidíte Vy i já smysl v pokračování a rozšíření této práce, možná mou další odbornou činností bude právě toto. Byla bych ráda, kdyby potom tyto práce posloužily rodičům předškolních dětí.
Děkuji všem členům poroty za pozitivní reakce a za čas strávený nad mou prací. Účast v SOČ a práce s tímto tématem mi osobně bezpochyby mnoho daly, rozšířily mé obzory a přinesly spoustu zajímavých poznatků. Takže ještě jednou – děkuji!