Hlavní stránka › Fóra › Forum pro soutěžící SOČ › Obhajoby – Vysočina › 42 – Kraj Vysočina – obor: 2 › Odpověď na téma: 42 – Kraj Vysočina – obor: 2
Dobrý den
1. Jaké se v současnosti využívají pomůcky pro hendikepované řidiče a spolujezdce? Považujete svůj návrh spíše za objev či inovaci?
V dnešní době se pro přepravu hendikepovaných osob využívá speciálně upravených dodávek, které mohou mít speciální plošinu pro nájezd do automobilu, nebo plošinu pro zvedání celého vozíku do automobilu. Toto se děje pomocí pátých dveří automobilu (dveře od zavazadlového prostoru). Pokud však nemá postižený dostatek financí a pojišťovna mu neuzná nárok na tento automobil, probíhá doprava většinou za pomoci jiné osoby, která musí hendikepovaného uchopit a vložit do automobilu pomocí vlastní fyzické síly. Také se objevují automobily, do kterých hendikepovaný najede přímo s vozíčkem a může tento automobil sám ovládat, ačkoli je to jen málo rozšířené.
Svůj návrh považuji spíše za inovaci, protože jsem se nechal inspirovat u polohovacích ramen, které se nacházejí například u kovacích lisů v sériové výrobě.
2. Při hledání motivace, setkal jste se s tímto řešením pomoci hendikepovaným například u některé automobilky či v zahraničí?
S tímto řešením jsem se zatím nikde nesetkal. Našel jsem pouze různé podložky a podsedáky, které umožňují zvětšení sedadla a tím pádem lepšího nástupu a výstupu, nikoliv však s celám ramenem.
3. Jaký materiál by byl vhodný pro sériové vyrábění navrhovaného ramene?
Toto zmiňuji již ve své práci. Použil jsem konstrukční ocel třídy 11, konkrétně ocel s označením ČSN 11 353.0, protože je tato ocel vhodná pro svařování, cenově dostupná a její mechanické vlastnosti jsou více než dostačující. některé ze součástí jsou vyrobeny z pryže a plastu, například sedátko. Dále jsem přemýšlel nad použitím určitých slitin například hliníku, z důvodu snížení hmotnosti, ale nemám mnoho zkušeností s konstrukcí pomocí hliníkových slitin a mým hlavním cílem bylo navržení funkčního prototypu, v pozdější fázi bych se pak zaměřil na snížení hmotnosti a lepší využití materiálů.
4. Který program jste využil pro tvorbu animačních videí?
Pro tvorbu animací jsem použil software Autodesk. Konkrétněji to byl Autodesk Inventor Professional 2020, ve studentské verzi, kterou autodesk poskytuje a je v ní možnost pohyblivých animací modelu. Dále 3DS Max od stejné firmy, ve kterém jsem upravoval model automobilu které vidíte v pozadí.
5. Předpokládá se u ramene samoobslužnost, aby montáž a demontáž zvládl hendikepovaný samostatně?
Montáž a demontáž pro samotnou hendikepovanou osobu nebude možný z důvodu váhy ramene a nutnosti zajištěn, což vyžaduje zajištění za střešní nosič a za práh automobilu, kam by postižený nedosáhl. Ostatní pohyby ramene by však měli být v pozdější fázi výroby automatické, například pomocí pneumatických nebo elektrických motorů.
Radek Novotný