Hlavní stránka › Fóra › Forum pro soutěžící SOČ › Obhajoby – Moravskoslezský › Porota E : strojírenství – stavebnictví › Odpověď na téma: Porota E : strojírenství – stavebnictví
1) Tato práce byla původně vytvořena jako práce maturitní, která pak prošla kompletní úpravou a doplněním dalších informací a výpočtů. Zároveň jsem tuto práci vytvořil s myšlenkou budoucnosti, protože bych rád toto střihadlo (po úpravě řešení nástřihového plánu) uvedl do provozu. Taktéž bych se chtěl prezentovat s tímto návrhem postupového střihadla na vysoké škole
2) Ano, práci jsem konzultoval s panem Ing. Olegem Paszem, vždy to byly konzultace pouze kontrolní. Informace jsem čerpal především z knižních zdrojů, které jsem si vypůjčil ze školní knihovny. Z internetových zdrojů jsem téměř vůbec nečerpal, protože neobsahovaly to, co jsem potřeboval zjistit k tématu. Tato práce je čistě tvořena z mých získaných znalostí a myšlenek.
3) Jelikož se v hodinách CAD systémů věnujeme zcela jiným projektům, tak tato práce byla čistě domácí, proto nijak nesouvisí se školní výukou. Z hodin CADu jsem měl dostatečné znalosti ke tvorbě této práce
Děkuji Vám za dotazy
Jakub Palowski