Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ Obhajoby – Moravskoslezský Porota G: pedagogika – kultura Odpověď na téma: Porota G: pedagogika – kultura

Nikol Baierová
Host

Dobrý den, vážená poroto, ráda bych využila tento čas a reagovala na hodnocení mé práce.
Myslím si, že zdroje doslovné citace v textu mám napsané podle toho, jak uvádíte, viz. příklad z mé práce str. 8 – (PhDr. Dagmar Čábalová, 2011 str. 13).
Zdroje teoretické části textu, například již zmíněné pedagogické osobnosti, mám uvedené v kapitole číslo 5. Použitá literatura.
Co se týče dotazníků, děkuji za Vaše rady. Pro příště určitě využiji. Ano, tyto dotazníky byly spíše pro mou zpětnou vazbu. Získat názory na setkání od paní učitelek mateřských škol. Zajímala mě například reakce dětí po našem odchodu, jejich pocity a názory. Celkem se jednotlivých setkání více p. učitelek neúčastnilo, proto nemohlo být ani více respondentů. Dotazníky sice neměly příliš velké rozmezí pro hodnocení, ale každá MŠ mohla využít prostor pro slovní doplnění těchto otázek, stejně jako toho využila MŠ Pekařská.
Děkuji za Váš čas věnovaný mé práci. Nikol Baierová