Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ Obhajoby – Vysočina 42 – Kraj Vysočina – obor: 12 Odpověď na téma: 42 – Kraj Vysočina – obor: 12

Jan Krutiš
Host

Dobrý den,
1) Úplně přesné hodnoty bohužel nevím, ale odhadem si myslím že natáčením a prováděním vlastních pokusů jsem strávil zhruba 50 hodin, dále v programu na stříhání videí mám napsáno, že jsem ho používal nějakých 80 hodin z toho si myslím že tak 70 hodin jsem strávil stříháním pokusů. Plus tvorba toho DVD my zabrala hodně času. A psaní vlastní práce jsem si časově nezaznamenával.
2) Ano, mám od učitele potvrzeno, že tyto videa už použil v hodině. Také u mých vidím narůstající počet zhlédnutí, takže si myslím že jsou moje videa nápomocny. A slyšel jsem že můj známý, podle jednoho videa, se už pokoušel vyrobit střelný prach.
3) Hlavním cílem mé práce bylo vytvoření návodu na určité pokusy s ohněm. Tohoto cíle jsem dosáhl právě vytvořením 12 videí. V každém videu je princip pokusu, jsou uvedené pomůcky, které potřebujete, poté vlastní návod, video s výsledkem, závěr, a nakonec jsem přidal pár poznámek týkajících se bezpečnosti a vylepšení pokusu.