Hlavní stránka › Fóra › Forum pro soutěžící SOČ › Obhajoby – Jihočeský › 42 – kraj Jihočeský – obor 4, 8 › Odpověď na téma: 42 – kraj Jihočeský – obor 4, 8
1.S výběrem jedinců mi pomáhali v botanickém ústavu. Vybíraly se hlavně tak, aby bylo šest jednoděložných a šest dvouděložných. A ano, všechny jsou přibližně ve stejné linii.
2. „a“ znamená den maximálního růstu, „b“ maximální rychlost růstu, „c“ průměrná hodnota která přibývala na délce
3.Zabývala jsem se i touto fenofází a to z toho důvodu, že jsem potřebovala první den kvetení u určených druhů rostlin. S tím jsem poté dělala různé závislosti s jinými parametry.
4.Jelikož jsem se zabývala hlavně růstem rostlin (hlavně listů), tak bych mou práci využila v kosení těchto rostlin v litorálech vodních ploch.
5.Předpokládali jsme mírný rozdíl a to hlavně kvůli kvetení. Také dvouděložné rostliny měly na začátku měření o trochu delší listy než jednoděložné.
6.U orobince nám to jako jediného nevycházelo, ale po odstranění bylo všechno v pořádku. Mohlo to být způsobeno nepřesností v měření.