Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ Obhajoby – Zlínský 42 – okres Uherské Hradiště – obor 14 Odpověď na téma: 42 – okres Uherské Hradiště – obor 14

Aneta Opluštilová
Host

Dobrý den,

1. Na trhu se nabízí spousta zájezdů, které jsou ovšem kopírovatelné a vzájemně nahraditelné. Snažila jsem se o takový originální zájezd, který na trhu není a bude specifický. Odborné praxe máme také v cestovních kancelářích v našem regionu a právě paní manažerka CA Baritour má s podobným zájezdem zkušenosti (již několikrát tam byla), její bratr působí ve Finsku jako průvodce.
To bylo pro mne velkou inspirací vypracovat tento originální zájezd. Informace jsou tedy naprosto relevantní a ověřené. Služby, program a hotely jsem sestavila na základě konzultace s paní manažerkou CA, které by byly pro takový zájezd nejvyhledávanější.
2. Ano všechny hypotézy byly zakomponovány do vlastní práce průběžně. V závěru uvádím konkrétní příklady dalších potenciálních klientů a odkazuji tam na kalkulaci a fakultativní výlety v práci, kde jsou hypotézy určeny.
3. Jednotlivé kroky jsem konzultovala s paní manažerkou CA Baritour a také lze práci vnímat jako potenciální nabídku cestovní kanceláře, z toho důvodu jsem používala množné číslo, vyniklo to lépe.

Aneta Opluštilová