Hlavní stránka Fóra Forum pro soutěžící SOČ Obhajoby – Zlínský 42 – okres Uherské Hradiště – obory 13, 17 Odpověď na téma: 42 – okres Uherské Hradiště – obory 13, 17

David Strnad
Host

Dobrý den,
na tento dotaz jsem sice již odpovídal, ale nejsem si jistý, zda jsem ho pochopil zcela správně. Konkrétně myslím druhý dotaz, tedy obsahové provázání českých dezinformačních webů. Pokud je tím myšleno, zda weby spolu sdílejí mezi sebou své texty, poskytnu na to také odpověď.
Nezaznamenal jsem, že by jednotlivé dezinformační weby spolu sdílely konkrétní články. Jak už jsem odpověděl dříve, tématicky jsou weby skutečně provázané. Články spolu weby ovšem přímo nesdílejí, ani se na sebe neodkazují, nepublikují články z cizích webů.
Nejblíže je tomuto provázání možná web Parlamentní listy.cz, pod nějž spadá mnoho menších subdomén s velmi malou návštěvností, nicméně z důvodu, že tyto weby sdílejí stejného vlastníka, to není tolik překvapivé (jako příklad můžu uvést web prvnizpravy.cz).
Předpokládám, že důvodem, proč spolu tyto weby neinteragují, je důvod, že jejich redakce převážně působí ve skrytu a každá si razí vlastní teorie a agendu a nechce se spoléhat na spolupráci s ostatními, což by mohlo vést k prozrazení a problémům v názorových střetech redakcí.
Děkuji za všechny dotazy. Tento mi vrtal hlavou, a proto jsem jej chtěl ještě jednou rozvést.